20 de febr. 2019

Transformar des de la política


El 18 de març surt a la venda el llibre en el que he estat treballant els últims 8 mesos: Transformar des de la política.

En aquest assaig abordo preguntes de valor per a tota aquella esquerra que pretén transformar des de la política, especialment des de l'àmbit municipal. 

Com se n’han sortit els governs municipals de transformació que van accedir al poder el 2015? En què han fallat i en què l’han encertat? Per què uns han tingut més impacte que d’altres? Quins són els factors clau per transformar des de la política? Com s’han aconseguit crear discursos guanyadors? Com es poden generar canvis concrets i sostenibles des de les institucions? Com es produeix exactament el canvi?

El llibre fa una anàlisi no excessivament destructiva però gens condescendent. Aporta referents clars  i idees concretes i pràctiques, amb l'objectiu de poder fer més fàcil la tasca de generar impacte des de la política. Sempre amb l'objectiu d'avançar cap a societats més justes, igualitàries i amb més benestar. 

Com cal continuar avançant? Com s'ha de reconfigurar la manera de fer política, les institucions públiques i les organitzacions polítiques per poder transformar més i millor? Quins són els reptes i les amenaces que depara el futur? 

En definitiva, el llibre vol ser no només una anàlisi i balanç dels governs municipals de transformació, sinó sobretot un treball de valor i pràctic per fer més exitosa la tasca del progressisme transformador.


Comprar el llibre:
Pots trobar el llibre en la majoria de llibreries de Catalunya, País Valencià i Illes. En aquest enllaç pots comprobar si està disponible a una llibreria a prop teu.

Aquí hi ha alguns enllaços per a comprar-lo online. 

Pots consultar un fragment del llibre en aquest enllaç.

Vídeos del llibre:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Transformar des de la política

El 18 de març surt a la venda el llibre en el que he estat treballant els últims 8 mesos: Transformar des de la política. En aque...