Sobre mi

Joan Cuevas. Llicenciat en Ciències Polítiques (UAB). Màster en Polítiques Públiques i Socials (The Johns Hopkins University - UPF). Programa d'Avaluació de l'Impacte (IESE).

Des de 2017 Cap de projectes de polítiques educatives de la Fundació Bofill, on impulso projectes per transformar les polítiques educatives, especialment en els àmbits de l'actualització educativa, la segregació escolar i l'Educació 360.

Entre 2015 i 2017, des de l'Ajuntament de Sabadell, vaig impulsar el disseny i execució del Pla Estratègic d’Acció Social de Sabadell (PEAS 2015-2025), vaig assessorar en el Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu de Sabadell i vaig liderar la coordinació de govern i l’elaboració i desplegament del pla de mandat 2015-2019.

Durant 8 anys vaig dedicar-me al món de la consultoria i els estudis a la Fundació Pere Tarrés (Universitat Ramon Lull). Durant aquest període vaig dirigir projectes en l’àmtit de les polítiques socials i educatives, especialitzant-se en aspectes com l’avaluació de l’impacte de les polítiques, la incorporació d’evidències en les polítiques públiques i la planificació estratègica.

Autor del llibre "Transformar des de la política - Factors d'èxit i fracàs de la política que vol canviar la societat". Un assaig i manual que respon preguntes clau sobre quines són les millors estratègies i instruments per generar canvi des de les institucions públiques, en base a evidències i a diferents experiències reals. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Transformar des de la política

El 18 de març surt a la venda el llibre en el que he estat treballant els últims 8 mesos: Transformar des de la política. En aque...